Ο Τζολάκης του Πλατανιά πάει Μίλαν!

Ο Τζολάκης του Πλατανιά πάει Μίλαν!

bet365

Μετά τον Νίκο Μιχελή, άλλος ένας νεαρός διεθνής ετοιμάζεται για την Μίλαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο τερματοφύλακας της Κ-20 του Πλατανιά, Κωνσταντίνος Τζολάκης, ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μιλάνο!

Γουότερφορντ - Ντέρι Σίτι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Μίλαν έχει στρέψει για τα καλά τα βλέμματα στην Ελλάδα και δείχνει αποφασισμένη να πάρει ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες. Έτσι, μετά τον Νίκο Μιχελή του Αστέρα Τρίπολης, του οποίου την μεταγραφή επίσης είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr οι «ροσονέρι» ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους άλλο ένα μεγάλο ταλέντο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο τερματοφύλακας της Κ20 του Πλατανιά, Κωνσταντίνος Τζολάκης, είναι κοντά στο να μετακομίσει στο Μιλάνο και την Μίλαν!

Ο ύψους 1.90 Τζολάκης είναι 16 ετών και είναι μέλος της Εθνικής Παίδων και για την περίπτωσή του είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός όπως και ο Παναθηναϊκός, αλλά όπως φαίνεται η Μίλαν είναι αυτή που κερδίζει την μάχη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα