Marca: «Στους επιτυχημένους Ισπανούς προπονητές ο Χιμένεθ»

Marca: «Στους επιτυχημένους Ισπανούς προπονητές ο Χιμένεθ»

Gazzetta team
Marca: «Στους επιτυχημένους Ισπανούς προπονητές ο Χιμένεθ»

bet365

Η εφημερίδα της Μαδρίτης συμπεριέλαβε τον προπονητή της ΑΕΚ στη λίστα με τους επιτυχημένους Ισπανούς της σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ οδήγησε την Ενωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994 και δε γινόταν να τον... ξεχάσουν οι συμπατριώτες του τώρα που ήρθε η ώρα του απολογισμού, για όλους, της φετινής σεζόν.

«Ερνέστο Βαλβέρδε, πρωταθλητής στη La Liga με την Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, πρωταθλητής στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι, Ουνάι Έμερι, πρωταθλητής στη Lige 1 με την Παρί. Τρία πρωταθλήματα, τρεις χώρες, τρεις Ισπανοί προπονητές. Το εθνικό προϊόν θριαμβεύει στους πάγκους. Και δεν είναι μόνο οι τίτλοι, αλλά και προπονητές που έσωσαν ομάδες ή τους εξασφάλισαν έξοδο στην Ευρώπη, όπως ο Μπορμπαλάς, Μπατσίν, ο Μαρσελίνο, ο Πάκο Λόπες, ο Αμπελάρδο. Και φυσικά, ο Μανόλο Χιμένεθ, ακόμη ένας που κατέκτησε την ελληνική λίγκα, με την ΑΕΚ της Αθήνας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Marca και πρόσθεσε για τον τεχνικό της Ενωσης.

«Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ακόμη ένας προπονητής που ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σεζόν, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Στα χέρια του Ισπανού τεχνιού, η αθηναϊκή ομάδα έδωσε τέλος στην κυριαρχία του Ολυμπιακού (18 τίτλοι) και του Παναθηναϊκού (4 τίτλοι) και κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1994. Είναι το 12o πρωτάθλημα των Κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα