Σενάριο για Βούκοβιτς και Φιορεντίνα

Σενάριο για Βούκοβιτς και Φιορεντίνα

Σενάριο για Βούκοβιτς και Φιορεντίνα

Ο Γιάγκο Βούκοβιτς δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και μια σκέψη είναι να δοθεί ακόμα και ως αντάλλαγμα για πιθανό στόχο της ομάδας, όπως είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ της Φιορεντίνα.

Βίρτους  Εντέλα - Άσκολι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιάγκο Βούκοβιτς αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στην Βερόνα και ήταναπό τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε. Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν την Φιορεντίνα να τον έχει στην λίστα της ενόψει καλοκαιριού.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει με πρόταση που θα φτάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ, όσα δλδ είχαν δώσει οι Πειραιώτες για να τον αποκτήσουν από την Κόνιασπορ. 

Σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο, αν η Φιορεντίνα επιμείνει για τον Σέρβο στόπερ, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να προταθεί για να γίνει ανταλλαγή με τον Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Γκασπάρ είναι γνώριμος του Πέδρο Μαρτίνς, αφού τον είχε παίκτη στην Γκιμαράες και δεν θα έλεγε όχι σε μια επανασύνδεση, αυτή την φορά επί ελληνικού εδάφους.    

Best of internet