ΠΑΟΚ: Οι όροι της συμφωνίας με τον Σρνα

ΠΑΟΚ: Οι όροι της συμφωνίας με τον Σρνα

bet365

Η επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Κροάτη αμυντικού αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας (24/5) και να υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Καθημερινά priceboosts* & μεγάλες εκπλήξεις* στον τελικό του Champions League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από το βράδυ της Τετάρτης (23/5), ΠΑΟΚ και Ντάριο Σρνα έχουν δώσει τα χέρια, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία, η οποία προβλέπει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και με τις ετήσιες αποδοχές να αγγίζουν τις 500.000 ευρώ, όπως αναφέρουν σήμερα και ουκρανικά ΜΜΕ.

Ο 36χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί τη σεζόν 2018-19 και αν οι δύο πλευρές το θελήσουν μετά το τέλος του πρώτου χρόνου θα μπορούν να επεκτείνουν για ακόμη ένα χρόνο την συμφωνία τους.

Όπως μετέφερε και στους ανθρώπους του «Δικεφάλου», τον Γιώργο Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ με τους οποίους συνομίλησε για αρκετές ώρες, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει «κλεισμένα» τα 36 του χρόνια, ωστόσο είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του είναι να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο.

«Η Σαχτάρ ήθελε να με δει σε ποδοσφαιρικό πόστο μέσα στην ομάδα, οι φίλαθλοι ήθελαν να μείνω στη Σαχτάρ, αλλά η καριέρα μου θα τελειώσει στο γήπεδα, όπως το αξίζω. Θέλω να παίξω έναν ακόμη χρόνο για τον εαυτό μου και να το απολαύσω», δήλωσε πρόσφατα ο Σρνα. «Η Σαχτάρ απέκτησε τον Βραζιλιάνο Ντοντό στη θέση μου, υπάρχουν και δύο μικροί Ουκρανοί από πίσω. Η ομάδα δείχνει να έχει μέλλον. Για μένα στην Ουκρανία υπάρχει μόνο η Σαχτάρ, οπότε αποφάσισα να φύγω και να αγωνιστώ σε μια άλλη χώρα», πρόσθεσε μιλώντας για το μέλλον του σε Κροάτες δημοσιογράφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα