Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Σρνα στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Σρνα στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Σρνα στη Θεσσαλονίκη

bet365

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντάριο Σρνα, ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Κροατίας και της Σαχτάρ. Καμία επιβεβαίωση από τον ΠΑΟΚ σ' ότι αφορά το θέμα της πιθανής απόκτησής του.

Ο πολύπειρος αμυντικός έφτασε στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (23/5) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκεί όπου τον περίμενε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ. οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και μένει να φανεί αν ο 36χρονος (γεννημένος την Πρωτομαγιά του 1982) Κροάτης ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα για... τουρισμό ή για να συζητήσει το ενδεχόμενο να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Την φετινή σεζόν μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές στο ουκρανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ (το συμβόλαιο του λήγει στις 30/6 κάτι που σημαίνει πως είναι ελεύθερος), αλλά υφίσταται και το θέμα της τιμωρίας του έως τα τέλη Αυγούστου.

Οι δέκα συμμετοχές του Κροάτη αμυντικού, την σεζόν 2017-18, ήταν μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς στη συνέχεια βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό έως και τις 22 Αυγούστου.

Ο Σρνα αποδέχθηκε την προσωρινή τιμωρία που του επιβλήθηκε από τις 22 Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Σαχτάρ.

.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα