Κατσαρής: «Θα γίνει η νέα Τούμπα»

Κατσαρής: «Θα γίνει η νέα Τούμπα»

Κατσαρής: «Θα γίνει η νέα Τούμπα»

bet365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας και έδειξε αισιόδοξος παρά τα πολλά εμπόδια.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χάκεν - AIK Στοκχόλμης, αν o Ελιουνούσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η παρουσία και η οικονομική άνεση του Ιβάν Σαββίδη έκαναν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, να αισιοδοξεί για το θέμα της "νέας Τούμπας", παρά τα πολλά εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα.

Επί προεδρίας του κ. Κατσαρή ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ και κάτι ανάλογο εύχεται να συμβεί και με το ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

«Επί προεδρίας μας έγινε το Παλατάκι. Ξεκίνησε από τον κ. Βεζυρτή, τον κ. Οικονομίδη και τον κ. Αλεξόπουλο, αλλά στην ουσία στα μπετά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε από εμένα και το ΔΣ το δικό μου. Σίγουρα θα είναι μεγάλη ικανοποίηση μιας και συνεχίζω ακόμη μία τριετία, σε αυτή την τριετία να ολοκληρώσουμε και αυτό το γήπεδο. Και πιστεύω ότι θα το ολοκληρώσουμε γιατί υπάρχει οικονομική δυνατότητα. Όλα αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο με λεφτά. Από την ώρα που υπάρχουν τα λεφτά και το έχει δηλώσει ο κ. Σαββίδης ότι θα το κάνει το γήπεδο, εγώ δε σταματάω σε αυτό, αλλά το προχωράω λίγο παρακάτω, γιατί στις συζητήσεις που κάναμε τον ενδιαφέρει να κάνει γήπεδο υψηλών προδιαγραφών, όχι γήπεδο μπαλώματα. Άρα είναι αποφασισμένος να βάλει χρήματα. Το όνειρο του είναι να δημιουργήσει ένα γήπεδο στολίδι για τη Θεσσαλονίκη. Να είναι κέντρο, όπως άλλα αξιοθέατα στην πόλη τα οποία τα επισκέπτονται οι τουρίστες. Να γίνει αξιοθέατο και το γήπεδο της Τούμπας».

- Υπάρχουν όντως 180 σημεία όπως ειπώθηκε στην ΓΣ, που πρέπει να ξεπεραστούν για να γίνει το νέο γήπεδο;

«Είναι πάρα πολλά τα σημεία. Είναι οι λεπτομέρειες. Προχωράμε, δε σταματήσαμε, αλλά επειδή είδαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άδεια τουλάχιστον το επόμενο διάστημα είπαμε να συνεχίσει η ομάδα ακόμη μία χρονιά στην Τούμπα, έτσι ώστε μόλις τελειώσει η σεζόν να ξεκινήσει και το γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα