Πήρε παράταση η συνάντηση Ατρόμητου – ΠΑΟΚ

Πήρε παράταση η συνάντηση Ατρόμητου – ΠΑΟΚ

bet365

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αγγελόπουλου με τον Λούμπος Μίχελ, καθώς ο δεύτερος απουσίαζε εκτός Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα.

Ανοιχτό και χωρίς την παραμικρή εξέλιξη, παραμένει το θέμα των δανεικών του ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, αναμενόταν να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Λούμπος Μίχελ.

Ωστόσο, ο δεύτερος βρέθηκε στην πατρίδα του όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του με αποτέλεσμα η συνάντηση να πάρει παράταση μιας εβδομάδας. Αυτή αναμένεται λοιπόν να γίνει στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας όταν και οι δύο άντρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Βασικό θέμα συζήτησης φυσικά θα είναι οι περιπτώσεις των Γιαννούλη και Χατζηισαΐα που την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξαν ως δανεικοί στην ομάδα του Περιστερίου. Για τον πρώτο, όπως ήδη σας έχουμε πει, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν ο ΠΑΟΚ τον θέλει πίσω θα καταβάλει την ρήτρα και θα τον επαναφέρει στην Τούμπα. Ωστόσο, η θέση του Ατρόμητου θα είναι ξεκάθαρη. Αυτό που θα υπογραμμιστεί είναι πως ο Γιαννούλης μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αν μείνει και δεύτερο χρόνο στο Περιστέρι, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί, μέσα από τα παιχνίδια που θα αγωνίζεται ως βασικός, κάτι που δεν θα γίνει αν επιστρέψει για... μπακ απ στον ΠΑΟΚ.

Στο θέμα του Χατζηισαΐα τώρα, όλα θα συζητηθούν από μηδενική βάση. Ο νεαρός αμυντικός πολύ δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν φαίνεται να... καίγεται για εκείνον κι έτσι θα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στη συζήτηση που θα γίνει. Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο «Χάτζη» θα περιμένει και την πρόταση από το εξωτερικό, αλλά από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως θα ήθελε να συνεχίσει στο Περιστέρι εφόσον δεν μείνει στον ΠΑΟΚ και δεν βρεθεί κάτι στην Ευρώπη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα