Τελικά, για ποιους θα γίνει η συνέντευξη Τύπου;

Τελικά, για ποιους θα γίνει η συνέντευξη Τύπου;

bet365

Την Τετάρτη (23/5, 18:00) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τη διοίκηση του Απόλλωνα όπου θα παρουσιαστούν ο νέος προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι αυτά τα πρόσωπα;

Ο Μάκης Χάβος είπε «όχι» στον Απόλλωνα τα μεσάνυχτα. Οι διαφορές που προέκυψαν σε οικονομικό επίπεδο αλλά και φιλοσοφίας δε επέτρεψαν στο να προχωρήσει τελικά μια συνεργασία που για πολλούς ήταν δεδομένη.

Πλέον, δεν αποκλείεται να έρθει προπονητής από τη γαλλική ή τη γερμανική αγορά ενώ έχει παίξει και το όνομα του Ανιγκό, που πάντως έχει δώσει τα χέρια με τον Πανιώνιο. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός προχωράει με τον Ζαμάνη το σχεδιασμό της ομάδας παρόλο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να παρουσιαστεί κι ο νέος τεχνικός διευθυντής. Στο τραπέζι υπάρχει κι ο Άγγελος Μπασινάς που ... ανεβαίνει στις προτιμήσεις τις τελευταίες ώρες. Πάντως, δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το ποιοι θα βρεθούν στην αυριανή παρουσίαση. Πάντως, για το θέμα του τεχνικού διευθυντή υπάρχει κι η δεδομένη λύση αυτή του Γιώργου Τσέλιου που έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες μέρες εκτελεί αυτά τα χρέη όπως σας έχουμε γράψει.

Μέσα στις επόμενες ώρες, ίσως και λεπτά ίσως γίνει γνωστό το όνομα που θα κάτσει τελικά στον πάγκο της ομάδας. Πάντως τούτη την ώρα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο όπως προαναφέραμε.

ΓΙΑ ΚΟΝΕ

Τη λύση του συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Εμάνουελ Κονέ γνωστοποίησε σήμερα το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ. Ωστόσο δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του 32χρονου χαφ από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ο οποίος ανανέωσε πέρσι για δύο σεζόν. Απλά τροποποιήθηκε η τρέχουσα και το ζήτημα ήταν διαδικαστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα