Σε δίκη ο Σαββίδης για την εισβολή με το όπλο στην Τούμπα

Gazzetta team
Σε δίκη ο Σαββίδης για την εισβολή με το όπλο στην Τούμπα

bet365

Η αθλητική εισαγγελέας Ευαγγελια Λιάσου, κάλεσε σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, τον Ιβάν Σαββίδη, τους φρουρούς του και τον Μίχελ για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα Σοντερίσκε - Ααρχους; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Περίπου 2,5 μήνες μετά την εισβολή του στο ματς με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, έξι άτομα της προσωπικής του ασφάλειας και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λούμπος Μίχελ θα κάτσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για την εν λόγω υπόθεση. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν παραβάσεις του αθλητικού νόμου.

Εις βάρος τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενήργησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδια για θέματα αθλητισμού, Ευαγγελία Λιάσου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζουν κατηγορία συνδεόμενη με τον Αθλητικό Νόμο.

Ετσι, το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστή η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα