Γιαννόπουλος για τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα Σμύρνης

Γιαννόπουλος για τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα Σμύρνης

Γιαννόπουλος για τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Τάκης Γιαννόπουλος είναι ο άνθρωπος που όπως φαίνεται θα εμπιστευτούν τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Απόλλωνα Σμύρνης.

 Ερεμπρο – Κάλμαρ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 

Σε μία κίνηση που δεν συνηθίζεται προχώρησαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα. Χωρίς να έχουν ανακοινώσει προπονητή και τεχνικό διευθυντή... ανακοίνωσαν ότι θα τους παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στα γραφεία της ομάδας την Τετάρτη (23/5, 18.00).

Ο Μάκης Χάβος είναι τελικά ο άνθρωπος που θα αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ ο Τάκης Γιαννόπουλος - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - από την άλλη θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, σύμφωνα με τη «Sportime».

Πρόκειται για μια σίγουρη λύση, η οποία με τον Ολυμπιακό Βόλου έδειξε έργο φέρνοντας παίκτες όπως οι Ούμπιδες, Μόνχε, Σανκαρέ και όχι μόνο. Ο Γιαννόπουλος είναι άνθρωπος που ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα αλλά έχει και καλές διασυνδέσεις στη Λατινική Αμερική απ' όπου και μπορούν να προκύψουν «λαβράκια».

 

Best of internet