Οκτώ κάμερες σε κάθε ματς το VAR και 10,5 εκατ. ευρώ!

Οκτώ κάμερες σε κάθε ματς το VAR και 10,5 εκατ. ευρώ!

bet365

Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαβουλεύσεων και συζητήσεων από την Τετάρτη και μετά όλα θα είναι έτοιμα για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την εταιρεία που αναλάβει το VAR.
Πρόκειται για ένα πρότζεκτ στο οποίο η εταιρεία που θα το αναλάβει θα καλύψει όλο το πλάνο για το VAR για τα επόμενα 5 χρόνια με ένα κόστος της τάξεως των 10.500.000 ευρώ. Μετά την Τετάρτη οπότε και θα ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις και επαφές θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της προκήρυξης του διαγωνισμού.
Μετά από 1,5 μήνα από την προκήρυξη η εταιρεία που θα πάρει το έργο θα βάλει σε πράξη το πλάνο υλοποίησης του VAR. Το κόστος για το VAR έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά από συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών. Για κάθε παιχνίδι θα απαιτούνται οκτώ κάμερες ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και το κόστος ανά ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα