«Ο ΠΑΟΚ θέλει 10 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς» (pic)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει 10 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς» (pic)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει 10 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς» (pic)

bet365

Ποια ήταν η απάντηση που έδωσε ο ΠΑΟΚ στους ανθρώπους της Αλ Νασρ, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Al-Riyadh», επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, που έχει αναφέρει από την πρώτη στιγμή πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πει «ναι» στην πώληση του Σέρβου επιθετικού με λιγότερα από 10.00.000 ευρώ, το ποσό δηλαδή που υπάρχει ως ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς.

«Η διοίκηση του ΠΑΟΚ απαίτησε από τους ανθρώπους της Αλ Νασρ το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να πουλήσουν τον Σέρβο επιθετικό Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Πηγές αναφέρουν πως η ομάδα της Αλ Νασρ πρόσφερε 4,5 εκατ. ευρώ. Όμως, πριν από τέσσερις μήνες ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση οκτώ εκατομμυρίων από ομάδα της Κίνας την οποία και απέρριψε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα