Μιλοβάνοβιτς: «Πιστεύω ότι 100% ο Αραούχο δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα»

Μιλοβάνοβιτς: «Πιστεύω ότι 100% ο Αραούχο δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Μιλοβάνοβιτς: «Πιστεύω ότι 100% ο Αραούχο δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα»

bet365

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην Λας Πάλμας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον πέντε κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το Final Four στο Βελιγράδι: «Είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός για την Σερβία και το Βελιγράδι, όμως δεν έχουμε ούτε μία ομάδα από την Ελλάδα και από την Σερβία. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τόσους πολλούς μεγάλους παίκτες από την Ευρώπη να παίζουν εδώ. Ο κόσμος στην Σερβία αγαπά πάρα πολύ το μπάσκετ και πολλοί παίκτες από εδώ παίζουν στην Ευρώπη».

Για το φιλικό Παρτιζάν - ΑΕΚ το 1999: «Είναι ένα πράγμα που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Είναι στο μυαλό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εκείνη την εποχή γινόταν πόλεμος στην Σερβία και η ΑΕΚ ήρθε να παίξει με την Παρτιζάν. Βοήθησε πάρα πολύ την Σερβία με λεφτά και με την εμψύχωση. Σέρβοι και Έλληνες είναι αδελφοί. Η ΑΕΚ έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο».

Για το πόσο έχει αλλάξει το Βελιγράδι από τότε: «Άλλαξε πάρα πολύ. Το Βελιγράδι τώρα πάει πάρα πολύ γρήγορα μπροστά, κάθε μέρα είναι πιο ωραίο, έχουμε πολλά πράγματα από το εξωτερικό. Το Βελιγράδι είναι κάθε μέρα πιο δυνατό και με τον πρόεδρο που έχουμε τώρα, σε 3-4-5 χρόνια θα πάμε ακόμα πιο ψηλά».

Για την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ: «Όλος ο κόσμος ξέρει ότι εγώ είμαι ΑΕΚ και αγαπάω αυτή την ομάδα. Η ΑΕΚ φέτος έκανε καλή δουλειά. Είδα ότι άλλες ομάδες δεν έκαναν τόσο καλή δουλειά. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν κάτι λάθος, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και έτσι κέρδισε το πρωτάθλημα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, ο Λυμπερόπουλος έκανε καλή δουλειά όπως και πριν ο Μαϊστόροβιτς. Οι παίκτες παίζουν τρία χρόνια μαζί, είναι καλοί ποδοσφαιριστές και μαζί με τον κόσμο κέρδισαν το πρωτάθλημα».

Για το αν είχε μερίδιο στην επιτυχία λόγω των παικτών που έφερε στην ΑΕΚ: «Πολλοί από τους παίκτες που είναι στην ομάδα είναι από μένα. Ο Σιμόες, ο Γιόχανσον, ο Γκάλο, ο Βράνιες, ο Τσόσιτς, ο Αραούχο, ο Λιβάια. Έκανα λίγη δουλίτσα κι εγώ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε πολύ καλή δουλειά, η ΑΕΚ κέρδισε στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου».

Για το μέλλον των Αραούχο και Λιβάια: «Εγώ πιστεύω ότι 100% ο Αραούχο δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Το ξέρω γιατί θα γίνω τεχνικός διευθυντής στην Λας Πάλμας και θα γυρίσει σίγουρα να παίξει εκεί. Για τον Λιβάια η ΑΕΚ έχει μία ρήτρα και μπορεί να πάρει τον παίκτη. Θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι είτε μείνει στην ΑΕΚ γιατί είναι μεγάλος παίκτης, είτε αν γυρίσει για να παίξει στην Λας Πάλμας. Αν έχουμε μπροστά Αραούχο και Λιβάια θα είμαστε πολύ καλά».

Για το μήνυμά του στους φίλους του στην Ελλάδα: «Λέω κάθε φορά ότι δούλεψα δύο χρόνια στην Ελλάδα και δεν είχα κανένα πρόβλημα, όχι μόνο με τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά ούτε και με αυτούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα είναι σπίτι μου και μία μέρα σίγουρα θα ξαναγυρίσω. Είμαστε αδελφοί και το ξέρετε πολύ καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα