Ο αρχηγός δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα του ΠΑΟΚ (pic)

Ο αρχηγός δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα του ΠΑΟΚ (pic)

Ο αρχηγός δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα του ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επιστρέφοντας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε στα Τέμπη και στο μνημείο που υπάρχει από το 1999 στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος «κάπτεν» του «Δικεφάλου» προχώρησε σε μια κίνηση που δείχνει την αγάπη και το δέσιμο που έχει με την ομάδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα (είχε ταξιδέψει για το γάμο του Μπρούνο Τσιρίλο με την Έλενα Ασημακοπούλου), έκανε μία στάση στο μνημείο που υπάρχει στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του «Δικεφάλου».

Ο Βιεϊρίνια με τον δικό του τρόπο έδειξε ότι γνωρίζει την ιστορία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται και ευλαβικά προσκύνησε στο σημείο, όπου τα έξι αετόπουλα είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή στο τραγικό δυστύχημα στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Η σύζυγός του Βάσω έκανε γνωστή την κίνηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα