Απόλλων Σμύρνης: Το «άσε το κόουτς δεν χρειάζεται» στον Πετράκη

Απόλλων Σμύρνης: Το «άσε το κόουτς δεν χρειάζεται» στον Πετράκη

bet365

Η στάση του Γιάννη Πετράκη στην τελευταία επαφή με τους ανθρώπους του Απόλλωνα που άλλαξε άρδην την εικόνα που είχαν γι' αυτόν στην Ριζούπολη.

Το βράδυ της Τετάρτης (16/5) έγινε γνωστό ότι στον Απόλλωνα θα δώσουν 48ώρη παράταση στο θέμα του προπονητή.

Η διοίκηση της ομάδας μέχρι εκείνη τη στιγμή συνέχιζε να είναι ανάμεσα σε Πετράκη, Χάβο, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ήταν κι η επιλογή ενός ξένου τεχνικού, το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί όπως σας μεταφέραμε.

Λυών - Νις και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Και ενώ πέρασε η εν λόγω... παράταση, πλέον φτάσαμε στα... πέναλτι.

Ο Μάκης Χάβος είναι ο άνθρωπος που, επίσης έχουμε γράψει πολλάκις ότι τυγχάνει της εκτίμησης και του σεβασμού των ανθρώπων της ομάδας και ίσως να είναι εκείνος η τελική επιλογή.

Πάμε στο διά ταύτα όμως, μιας και σ' αυτό το θέμα έχουμε αναφερθεί.

Στην τελευταία επαφή με τον Γιάννη Πετράκη, οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»... ξενέρωσαν εντελώς με την περίπτωσή του.

Σε αντίθεση με την εικόνα που οι περισσότεροι σχημάτισαν για τις επαφές ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Γιάννη Πετράκη και την κατάληξη που αυτές είχαν, ο Έλληνας προπονητής δεν απάντησε ποτέ στους διοικούντες. Για την ακρίβεια όταν είπε «θα απαντήσω σε μια, δυο μέρες», εισέπραξε: «Άσ’ το κόουτς, δεν χρειάζεται».

Αυτό που έκανε τους διοικούντες τον Απόλλωνα να αλλάξουν στάση μετά τις επαφές που είχαν με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ότι διαπίστωσαν δυο πράγματα που του δυσαρέστησαν: Το πρώτο έχει να κάνει με την αίσθηση ανασφάλειας που αποκόμισαν. Το μόνιμο άγχος και αυτό που επανέλαβε ουκ ολίγες φορές ο Γιάννης Πετράκης ήταν τι θα συμβεί αν η ομάδα δεν πάει καλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Τη στιγμή μάλιστα που οι άνθρωποι του Απόλλωνα ικανοποιούσαν τις επιθυμίες του, ελάχιστα τον απασχολούσαν άλλα θέματα που συζητούσαν μπροστά σ' αυτό.

Η στάση του μεταφράστηκε σε απόλυτη ανασφάλεια από κάποιους αλλά από κάποιους άλλους θεωρήθηκε ότι απλά όλα έγιναν προκειμένου να πιεστεί ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα και να αποδεχθεί πλήρως τους όρους που έθεσε ο Πετράκης. Μάλιστα, όταν ειπώθηκε ότι έχει προτάσεις από Άρη-Πανιώνιο θεωρήθηκε ότι αυτό λέχθηκε απλώς και μόνο για να αυξηθεί η πίεση στη διοίκηση του ΠΑΣ για να τον... δέσουν άμεσα, μιας κι αυτή είναι η βεβαιότητα που υπάρχει: Ότι ΠΑΣ και Πετράκης συνεχίζουν μαζί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα