Απόλλων Σμύρνης: 48ώρη παράταση για προπονητή

Απόλλων Σμύρνης: 48ώρη παράταση για προπονητή

Απόλλων Σμύρνης: 48ώρη παράταση για προπονητή

Στον Απόλλωνα... κάτι περιμένουν και κάνουν λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να αποφασίσουν σε ποιον θα δώσουν τα κλειδιά του πάγκου.

Δύο 24ώρα ακόμη υπομονή για το θέμα του προπονητή. Αναμενόταν η εν λόγω περίπτωση να έχει κλείσει μέχρι αύριο (17/5), αλλά προς το παρόν δεν έχει βγει «λευκός καπνός». Αυτό προέκυψε από το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης σε τελευταίες του δηλώσεις είπε για την παραμονή του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν είναι παράγοντας το οικονομικό, το τι θέλω τα γνωρίζει ο πρόεδρος έχουμε μιλήσει εδώ και έναν μήνα. Υπήρξαν ομάδες που με ενόχλησαν, δεν βιάζομαι να αποφασίσω». Μία απ' αυτές τις ομάδες που τον έχουν... ενοχλήσει είναι ο Απόλλων και φαίνεται πως θα τον περιμένουν λίγο ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας. Πάντως, στα Γιάννενα είναι πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Από εκεί και πέρα ο Μάκης Χάβος είναι ο άνθρωπος που εκτιμούν και σέβονται επίσης αποτελώντας πάντα ένα «δυνατό χαρτί» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ η επιλογή του Γιανέφσκι - απ ότι όλα δείχνουν - απομακρύνεται. 

Best of internet