Η έκπληξη του 10ου Λυκείου Πειραιά στους Πρωταθλητές της Κ-17!

Η έκπληξη του 10ου Λυκείου Πειραιά στους Πρωταθλητές της Κ-17!

Η έκπληξη του 10ου Λυκείου Πειραιά στους Πρωταθλητές της Κ-17!

bet365

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πρωταθλητές Ελλάδος της ομάδας της Κ-17 που φιλοξενεί ο Ολυμπιακός στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο στον Ρέντη.
Μετά από την επιστροφή τους από το σχολείο και το γεύμα τους στο εστιατόριο της Ακαδημίας οι πρωταθλητές ενημερώθηκαν ότι η Διεύθυνση του 10ου Λυκείου Πειραιά στο οποίο φοιτούν τους έχει στείλει μια τούρτα με το σήμα της ομάδας αλλά και φωτογραφία τους! Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει το 10ο Λύκειο Πειραιά για την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών (13 από την Κ-17) του οι οποίοι είναι απ' όλη την Ελλάδα και διαμένουν στους ξενώνες στον Ρέντη και έχει άριστη συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου για το καλό των ποδοσφαιριστών-μαθητών του.
Τα παιδιά αλλά και η Ακαδημία του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν το 10ο Λύκειο Πειραιά για την σπουδαία πρωτοβουλία του η οποία πιστοποιεί την άριστη σχέση των δυο πλευρών αλλά και την ομαδική δουλειά που συντελείται πάντα προς όφελος των μαθητών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα