Ανανέωσε με Τσοκάνη ο Παναιτωλικός

Ανανέωσε με Τσοκάνη ο Παναιτωλικός

bet365

Παίκτης του Παναιτωλικού για επιπλέον έναν χρόνο θα είναι ο Τάσος Τσοκάνης. Έτοιμος για ακόμα ψηλότερους στόχους δηλώνει ο παίκτης.

Μαρσέιγ - Ατλέτικο Μαδρίτης με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Tσοκάνης αποτέλεσε αποκάλυψη για τον Παναιτωλικό φέτος. Αγωνίστηκε σε πολλές θέσεις πέρα απ' αυτή του αριστερού μπακ (αρ. χαφ, αμυντικό χαφ) βοηθώντας αρκετά την ομάδα του.

Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε μεταφέρει ότι ήταν από τις πρώτες επιλογές για να παραμείνει στο Αγρίνιο.

Ετσι, η ομάδα του Αγρινίου κινήθηκε άμεσα, ο ίδιος ήθελε να ανανεώσει και έτσι οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους, με την ΠΑΕ να προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:

«Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον Παναιτωλικό ο Τάσος Τσοκάνης ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα μας για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019».

Σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω στην κατάκτηση ακόμα ψηλότερων στόχων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα