Αρχίζουν οι επαφές Ατρόμητου – ΠΑΟΚ για τους δανεικούς

Αρχίζουν οι επαφές Ατρόμητου – ΠΑΟΚ για τους δανεικούς

bet365

Στο ίδιο τραπέζι αναμένεται να καθίσουν στο τέλος της εβδομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος και Λούμπος Μίχελ οι οποίοι θα συζητήσουν για τις περιπτώσεις των Χατζηισαΐα και Γιαννούλη.

Τα μεταγραφικά μπαίνουν πλέον σε πρώτο πλάνο στον Ατρόμητο. Ωστόσο, στο Περιστέρι πριν προχωρήσουν στις περιπτώσεις που ήδη έχουν αξιολογήσει, θέλουν να γνωρίζουν ακριβώς σε ποιες θέσεις θα υπάρξουν κενά.

Για τον λόγο αυτό αρχίζουν και οι συναντήσεις του Γιάννη Αγγελόπουλου με τον Λούμπος Μίχελ. Οι δύο άντρες, στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν μία πρώτη συζήτηση για το θέμα των δανεικών. Στον Ατρόμητο, θέλουν να κρατήσουν τον Χατζηισαΐα στην ομάδα, όπως φυσικά και τον Γιαννούλη για τον οποίο υπάρχει συμφωνία για δανεισμό ακόμα ενός έτους.

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί έντονα στην Θεσσαλονίκη, πως ο ΠΑΟΚ δεν συζητά για τον Γιαννούλη τον οποίο και θα πάρει σίγουρα πίσω. Για κάτι τέτοιο δεν είναι ενήμερος ακόμα ο Ατρόμητος, στον οποίο μάλιστα υπάρχει και αισιοδοξία πως ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στο Περιστέρι και την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, ο Χατζηισαΐας, σίγουρα περνάει καλά στο Περιστέρι και δεδομένα είναι και επιθυμία του ίδιου να μείνει στην ομάδα εφόσον δεν υπολογίζεται από τον «δικέφαλο» του βορά, όμως εδώ μπαίνει ο παράγοντας του εξωτερικού. Ο Έλληνας στόπερ, αναζητά μια καλή πρόταση από το εξωτερικό και είναι κάτι που θα παίξει τον δικό του ρόλο στις συζητήσεις του Γιάννη Αγγελόπουλου με τον Λούμπος Μίχελ.

Όπως και να έχει πιο χειροπιαστά πράγματα θα έχουμε από το τέλος της εβδομάδας κι έπειτα, όταν και θα γίνει η πρώτη συνάντηση των δύο αντρών. Τότε ίσως να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο τόσο για τον Χατζηισαΐα που φαίνεται να είναι πιο περίπλοκη περίπτωση, όσο και για τον Γιαννούλη που είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι δεδομένα πιο απλή. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει τον ποδοσφαιριστή πίσω ενεργοποιεί την ρήτρα και τον παίρνει, αν στη συνάντηση φανεί πως δεν... καίγεται, τότε εκείνος μένει στο Περιστέρι για ακόμα ένα χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα