Μακάμπι κι ακόμα δύο ομάδες για Βασιλακάκη

Μακάμπι κι ακόμα δύο ομάδες για Βασιλακάκη

Μακάμπι κι ακόμα δύο ομάδες για Βασιλακάκη

bet365

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Χάιφα, που ετοιμάζει επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο, αλλά κι ακόμα δύο ομάδων από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, βρίσκεται ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Φούλαμ - Ντέρμπι! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην φετινή τρομερή πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, ήταν και ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο Έλληνας μέσος, έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Οι εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο, μπορεί να πέρασαν απαρατήρητες από τον Μίχαελ Σκίμπε ο οποίος δεν τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα, όμως δεν έγινε το ίδιο και με ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, τρεις ομάδες από το Ισραήλ έχουν ως μεταγραφικό στόχο τον Βασιλακάκη.

Εκείνη που φαίνεται πιο αποφασισμένη, αυτή την στιγμή, και θέλει να προχωρήσει με την περίπτωση του 29χρονου μέσου είναι η Μακάμπι Χάιφα. Οι Ισραηλινοί, έχουν παρακολουθήσει στενά τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση προς τον Ατρόμητο κάτι που έχει γίνει γνωστο τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο, τα ποσά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενδέχεται να αλλάξουν προς τα πάνω!

Στον Ατρόμητο, δεν σκοπεύουν να βάλουν εμπόδια στον ποδοσφαιριστή που δεν έχει κρύψει πως θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ωστόσο, θα πρέπει και οι Περιστεριώτες να καλυφθούν οικονομικά. Έτσι, συζήτηση αναμένεται να γίνει για μια πρόταση που θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ προς την ομάδα, με τις 150.000 ευρώ που έχουν διαρρεύσει να μην φαίνεται να καλύπτουν τον σύλλογο...

Από εκεί και πέρα όμως, δεν είναι μόνο η Μακάμπι Χάιφα που έχει στη λίστα της τον Βασιλακάκη. Ακόμα δύο ομάδες από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχουν στο στόχαστρό τους τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου. Για την ώρα όμως, μόνο η Χάιφα δείχνει πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει καταθέσει επισήμως την πρότασή της, χωρίς να πρέπει να αποκλείουμε ενδεχόμενη... αντεπίθεση από τις άλλες δύο ενδιαφερόμενες ομάδες που για την ώρα απλά τσεκάρουν τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα