Ο… έρωτας του Σαββίδη με Λουτσέσκου και το πριμ

Ο… έρωτας του Σαββίδη με Λουτσέσκου και το πριμ

Ο… έρωτας του Σαββίδη με Λουτσέσκου και το πριμ

bet365

Η εντολή για «ανοικτό μπάτζετ», το ευχαριστώ για την πορεία και το πανάκριβο δώρο που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πριμ πρωταθλήματος οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Φούλαμ - Ντέρμπι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά. Κάλεσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου «να αρχίσει να δουλεύει τη νέα χρονιά» και όπως διευκρίνισε στο περιθώριο της «ασπρόμαυρης» γιορτής για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, «έχεις ανοικτό μπάτζετ ο,τι μου ζητήσεις για να κάνεις αυτό που πρέπει για την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση θα αποδείξω ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα από ότι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα».

Συνεχίζοντας ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε στη διαφορά, που εντόπισε και ο ίδιος να υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια επιβραβεύοντας γι’ αυτό τον Ρουμάνο προπονητή.

«Μέχρι τώρα στον ψυχολογικό κατήφορο έπεφταν κυρίως οι παίκτες και το αθλητικό τμήμα. Φέτος είχαμε κρίση ωστόσο οι παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα έδειξαν υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και αντιμετώπισης της κρίσης, κάτι που οφείλεται στον προπονητή γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, ο οποίος πήρε ένα ακατέργαστο διαμάντι και με πολύ δουλειά το μετέτρεψε σε πολύτιμη πέτρα».

Όπως αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, στο γραφείο του στο Ροστόφ, έχει μια ασπρόμαυρη κούκλα, με μια μπάλα κανονικών διαστάσεων, που είναι φτιαγμένη με άσπρες και μαύρες πέτρες Σβαρόφσκι. «Δυστυχώς δεν την έχω μαζί μου, αλλά θα τη φέρω στην επομένη επίσκεψη και θα την κάνω δώρο στον προπονητή. Ραζβάν, να το θυμάσαι για καιρό, αυτή ήταν φέτος μια ιδιαίτερη χρόνια…».

ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΙΜ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Επί σκηνής ο Ιβάν Σαββίδης επανέλαβε ότι ισχύει η υπόσχεση του για να δοθεί σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος.

«Ευχαριστώ τους αρχηγούς, που την επομένη ημέρα των γεγονότων με την ΑΕΚ, όταν όλοι έλεγαν ότι είμαι ο μεγαλύτερος τρομοκράτης του κόσμου, ήρθαν στο ξενοδοχείο και μου είπαν “είμαστε μαζί σου”. Ήταν κάτι που το χρειαζόμουν ως άνθρωπος τους ευχαρίστησα. Ότι έχω υποσχεθεί στους παίκτες θα το κάνω», είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και απευθυνόμενος προς τη Μαρία Γκοντσαρόβα ζήτησε να τακτοποιηθεί άμεσα το θέμα.

«Οι παίκτες και ο κόσμος δεν πρέπει να είναι στεναχωρημένοι. Είμαστε πολύ δυνατοί. Καταφέραμε και ενώσαμε όλους εναντίον μας. Αυτό δείχνει τη δύναμη μας», κατέληξε ο κ. Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα