Πρόταση στον Μπουντνικ, «χαιρέτησε» ο Πριντέτα

Πρόταση στον Μπουντνικ, «χαιρέτησε» ο Πριντέτα

bet365

Ανατροπή δεδομένων για τον Εβγκέν Μπουντνικ στη Λαμία, με τον σύλλογο να του κάνει πρόταση να παραμείνει. Παρελθόν αποτελεί ο Βιτάλι Πριντετα.

Τα μεταγραφικά στη Λαμία προχωρούν, με τα βασικά κι απαραίτητα να τίθενται επί τάπητος, πριν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, όπου φαίνεται πως η ανανέωση με τον Μπάμπη Τεννε είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Οι αποδεσμευσεις παικτών που δεν προσέφεραν είναι το πρώτο θέμα που επιλύεται στη Λαμία. Ουσιαστικά είχε τεθεί από την επομένη της εξασφάλισης της σωτηρίας, την 29η αγωνιστική με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο επιλέχθηκε οι τελικές κινήσεις να γίνουν με την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μπέτις - Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στους Μπεν Τζεμια, Αντρονικ, Αστσεριτς προστέθηκε ο Βιτάλι Πριντετα. Ο πρώην στόπερ του Πλατανιά δεν προσέφερε στην ομάδα στον β' γύρο και με την έλευση του εκπροσώπου του στη Λαμία την Παρασκευή, ολοκληρώθηκε και τυπικά η αποδέσμευση του.

Αντίθετα, ανατροπή δεδομένων σημειώνεται στην υπόθεση του Εβγκεν Μπουντνικ. Ο Ουκρανός φορ, που εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ με τον Πριντετα, δέχθηκε πρόταση ανανέωσης, αφού παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε σε καμία από τις 13 συμμετοχές του με τη Λαμία στη Superleague από τον Ιανουάριο και μετά, έκανε άπαντες να εκτιμήσουν την εργατικότητα και τη μαχητικότητα του.

Στην αρχή είχε μπει στη λίστα των "υπ'ατμον" παικτών, ωστόσο τελικά του προτάθηκε να παραμείνει στον σύλλογο, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα