Ο «Ελέ» που είδε την Κ-17, οι καλές σχέσεις και η πιθανότητα come back

Ο «Ελέ» που είδε την Κ-17, οι καλές σχέσεις και η πιθανότητα come back

Ο «Ελέ» που είδε την Κ-17, οι καλές σχέσεις και η πιθανότητα come back

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε την Κ-17 του Ολυμπιακού και τα είπε με ανθρώπους της ομάδας και ενώ έχει διαρρεύσει η πιθανότητα επιστροφής του στον σύλλογο με πόστο στις Ακαδημίες.

Η παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο Αγρίνιο όπου και είδε την Κ-17 του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο «Ελέ» είχε και κουβέντα με ανθρώπους των Πειραιωτών και ξεκίνησε έτσι μία πληροφόρηση για πιθανό come back του στην ομάδα για πόστο στις Ακαδημίες. Από μεριάς των ανθρώπων των Ακαδημιών του Ολυμπιακού πάντως δεν προέκυπτε καμία σχετική επιβεβαίωση.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τονίζεται πάντως ότι το τελευταίο διάστημα αρκετοί βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού έχουν γυρίσει στην ομάδα και έχουν θέσεις στις υποδομές της ενώ έχουμε μπει σε ένα διάστημα που θα γίνουν ξανά αλλαγές στις Ακαδημίες. Ο Ελευθερόπουλος που πάντα είχε καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν είχε βρεθεί ακόμα και υποψήφιος για τον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα