Η... αναβάθμιση του Καρεμπέ και οι συσκέψεις με Μοντέστο

Η... αναβάθμιση του Καρεμπέ και οι συσκέψεις με Μοντέστο

Η... αναβάθμιση του Καρεμπέ και οι συσκέψεις με Μοντέστο

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς, έχει διαρκή συνεργασία μαζί του ενώ μετά την συνέντευξη Τύπου υπήρξαν και συσκέψεις με τον Μοντέστο...
Ο Κριστιάν Καρεμπέ δείχνει το τελευταίο διάστημα μία διάθεση να ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερο στην ομάδα σε θέματα σχεδιασμού και μεταγραφών.
Άλλωστε όπως ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ την Τρίτη ο Καρεμπέ ήταν εκείνος που έναν χρόνο πριν του είχε κάνει την πρώτη επαφή για τον Ολυμπιακό. Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ ήταν παρών στην Σ.Τ. του Ίβηρα τεχνικού - με τον οποίο έχουν διαρκή και στενή συνεργασία - μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνον και ενώ μετά το πέρας της υπήρξαν και συσκέψεις με τον Φρανσουά Μοντέστο, που επίσης έχει ρόλο και λόγο στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα