Πληρώνεται ο Εσιέν, αύριο το ραντεβού για Δώνη

Πληρώνεται ο Εσιέν, αύριο το ραντεβού για Δώνη

Πληρώνεται ο Εσιέν, αύριο το ραντεβού για Δώνη

bet365

Ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πληρώσει τον Μίκαελ Εσιέν για να «σβηστεί» το νέο -3. Στο Αγρίνιο τα λέει ο Κωνσταντίνου με τον μάνατζερ του Χρήστου Δώνη για το νέο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε την προηγούμενη εβδομάδα τον μπελά των αφαιρέσεων με τον Γενς Βέμερ και σήμερα... έσκασε αυτός του Μίκαελ Εσιέν. Μια περίπτωση πιο εύκολη, καθώς η πλευρά του Γκανέζου είναι πιο συνεργάσιμη με εκείνη του «τριφυλλιού». Η ενημέρωση που υπάρχει από το «τριφύλλι» είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πληρωθεί ο Γκανέζος και θα επιστραφούν οι βαθμοί.

Από κει και πέρα, αύριο στο Αγρίνιο στο πλαίσιο του τελικού της Κ17 με τον Ολυμπιακό, θα έχει νέα συνάντηση ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον εκπρόσωπο του Χρήστου Δώνη, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για το νέο συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή. Την Πέμπτη θα γίνει η συνάντηση με τον Λουντ αλλά οι πιθανότητες παραμονής είναι πολύ λίγες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα