Το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς και οι αποχωρήσεις... (pics)

Το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς και οι αποχωρήσεις... (pics)

Το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς και οι αποχωρήσεις... (pics)

bet365

Έγινε γνωστό και όλο το staff του Πορτογάλου Μαρτίνς με τους συνεργάτες του. Πως διαμορφώνεται το επιτελείο των Πειραιωτών και ποιά ονόματα δεν είναι πια για τον Ρέντη ω προς τη νέα σεζόν...
Οι Αντόνιο Μανουέλ Ρέις Ενρίκες ως βοηθός προπονητή, ο γυμναστής Ρουί Πέδρο Σα Ε. Κάστρο και ο αναλυτής Λουίς Αντέρο Άλβες Λόμπο είναι οι τρεις επιλογές του Μαρτίνς. Στους συνεργάτες προπονητή υπάρχουν ακόμα οι Κόντης, Ιμπαγάσα, Μουρίκης, Πασχαλίδης, Αγριογιάννης, Μαρτάκος και Βογιατζάκης. Θυμηθείτε εδώ πως ήταν το team επί Κόντη. Off για τη νέα χρονιά είναι τα ονόματα του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη και του φροντιστή Βαγγέλη Σούρσου.
Σε σχέση με το ιατρικό επιτελείο από το team της νέας χρονιάς απουσιάζουν τα ονόματα του φυσικοθεραπευτή Τάσου Πλιάγκου και της εργοφυσιολόγου - διατροφολόγου Μαρίας Λυκομήτρου. Δείτε στην Gallery πως διαμορφώνεται όλο το staff των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα