Το... αντίο των Κάτσε, Μυστακίδη, Δώνη στον Παναθηναϊκό! (pics)

Το... αντίο των Κάτσε, Μυστακίδη, Δώνη στον Παναθηναϊκό! (pics)

Gazzetta team
Το... αντίο των Κάτσε, Μυστακίδη, Δώνη στον Παναθηναϊκό! (pics)

bet365

Τον Παναθηναϊκό αποχαιρέτησαν μέσω instagram οι Έργκoυς Κάτσε, Γιάννης Μυστακίδης και Χρήστος Δώνης.

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο τελευταίο του ματς στη σεζόν από την Ξάνθη και οι Έργκους Κάτσε, Γιάννης Μυστακίδης και Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησαν την ομάδα με ανάρτηση τους στο instagram.

«Μια περίεργη χρονιά τελείωσε... Πάλεψαν όλοι μέσα στην ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά διένυσα τον τελευταίο μου χρόνο στην ομάδα με μεγάλες δυσκολίες. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και σε όλους που βοήθησαν την ομάδα οι οποίοι είναι πίσω από τους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη χρονιά εύχομαι να είναι καλύτερη», έγραψε ο Δώνης.

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Σε ευχαριστώ πολύ Παναθηναϊκέ. Ευχαριστώ τον προπονητή, την ομάδα, τους οπαδούς και όλους όσους με στήριξαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον». ήταν τα λόγια του Kάτσε.

Τέλος ο Μυστακίδης ανέφερε: «Μια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο πρόσωπο μου στον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια! Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά υγειά και τύχη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα