Ναζλίδης: «Παιδικό όνειρο να παίξω στον Άρη»

Ναζλίδης: «Παιδικό όνειρο να παίξω στον Άρη»

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Θωμάς Ναζλίδης θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ και προχώρησαν αρκετά οι συζητήσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός επιβεβαίωσε τις προχωρημένες συζητήσεις του με τον Άρη, σημειώνοντας σε συνέντευξή του στο Yellow Radio ότι… «υπάρχουν συζητήσεις. Δεν έκρυψα ποτέ τα αισθήματά μου για τον Άρη. Με τον κύριο Καρυπίδη έχω μια πολύ καλή σχέση. Πιστεύω να πάνε όλα καλά, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμη. Πλέον είμαι ελεύθερος από τη Λάρισα, απλά κάνω ακόμη προπονήσεις με την ομάδα».

Αναφέρθηκε μάλιστα στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Άρη. «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Άρη; Παιδικό μου όνειρο ήταν να παίξω στον Άρη, αυτό το πράγμα μου είχε πει ο πατέρας μου όταν με πρωτοπήγε στο γήπεδο και μου έχει μείνει στο μυαλό», απάντησε μη κρύβοντας τα συναισθήματά του, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή των «κίτρινων» στη Superleague. «Ο Άρης ανέβηκε δίκαια και πρέπει να είναι στη Super League. Αυτό το λένε ακόμα, όταν γίνεται ένα κακό όμως πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου».

Σε ερώτηση για μια παρεξήγηση που είχε υπάρξει μεταξύ των φίλων του Άρη και του ιδίου την εποχή που αγωνιζόταν στον Πλατανιά, είπε: «Μέσα στο παιχνίδι παθιάζομαι σε όποια ομάδα και αν είμαι. Ήταν από τα πρώτα μου βήματα στην Α’ Εθνική, από τα πρώτα μου γκολ, αυτό το πράγμα θα γινόταν όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος. Τι ήθελα; Να κάνω κακό στον Άρη; Αν είναι δυνατόν…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα