K-17: Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2

K-17: Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2

K-17: Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2

bet365

Με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς να είναι στα επίσημα του γηπέδου του Αγρινίου και τον Μούγιο να βρίσκει 2 φορές δίχτυα η ομάδα Κ17 των «ερυθρόλευκων» επικράτησε 2-0 της Ξάνθης και πέρασε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ!
Ο Ολυμπιακός θα δώσει το παρών σε έναν ακόμα τελικό πρωταθλημάτων υποδομών. Οι ερυθρόλευκοι με 2 γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή τους, Μούγιου, επικράτησαν 2-0 της μαχητικής Ξάνθης και πέρασαν έτσι στον τελικό του Final-4 των ομάδων Κ-17 που γίνεται στο Αγρίνιο. Το ματς είδε ο τεχνικός της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.
ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΜΟΥΓΙΟΣ
Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Σε επίθεση σε ανοιχτό χώρο ο Μούγιος βγήκε σε θέση βολής και με πλασέ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου κίπερ και στα δίχτυα. Η Ξάνθη έψαξε το 1-1 ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε πάλι φάσεις όπως ένα καλό σουτ του Μούγιου στο 9' που αποκρούστηκε δύσκολα. Υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός επεδίωξε να βάλει και άλλο τέρμα. Η Ξάνθη είχε μεγάλη φάση στο 35' με τον Φάκη να παίρνει κεφαλιά λίγο πιο πάνω από τα δοκάρια. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του α' μέρους ήρθε το 2-0 πάλι με τον Μούγιο. Ο Φέκκας έκανε τρομερή προσωπική ενέργεια, πέρασε όποιον είχε μπροστά του, κουβαλώντας την μπάλα πίσω από το κέντρο και την κατάλληλη στιγμή την 'έσπασε' στον Μούγιο για το 2-0 (σ.σ. σκορ ημιχρόνου).
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΠΑΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ Η ΞΑΝΘΗ
Στο β' μέρος η Ξάνθη ζήτησε πέναλτι για φάση όπου η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι παίκτη του Ολυμπιακου και μετά στο χέρι του. Στο 76' ο Μαρτίνης είχε ένα φοβερό σουτ στο δοκάρι. Στο πιο μεγάλο μέρος της αναμέτρησης οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι, έβγαλαν περισσότερες φάσεις και άξιζαν τη νίκη - πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης στο Final-4 της Κ-17 στο Αγρίνιο. Από τους παίκτες του Θέου οι περισσότεροι διακρίθηκαν.
ΞΑΝΘΗ (Μπερδέλης Κωνσταντίνος): Γκάρας, Ποδάρας (56’ Μανίσογλου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Γραβάς (78’ Γκασιμπαγιαζίδης), Πασσαλής (70’ Τσιτσεκίδης), Γκατζογιάς (83’ Ισμέτογλου), Φακής, Τσιλιγγίρης (53’ Κοτόπουλος) και Κακουλίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνς, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Γλυνός, Μούγιος (76’ Κοτσιανούλης), Νικόλης (81’ Τασιάς), Μπουλάρι (77’ Ζαχαράκης), Φέκκας (90’ Ντότης) και Γεωργαντής (67’ Τσακίρης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα