Η παράταση στην... φυγή του Ομάρ έξι μήνες μετά

Η παράταση στην... φυγή του Ομάρ έξι μήνες μετά

Η παράταση στην... φυγή του Ομάρ έξι μήνες μετά

bet365

Τον Γενάρη ήταν ο Φιγκέϊρας που... πρόλαβε στην στροφή τον Ομάρ για την αποχώρησή του και την επιστροφή του στην Πορτογαλία. Τον Απρίλιο τα νέα... μηνύματα φυγής του Νορβηγού έγιναν πιο έντονα και τώρα ηχούν ξεκάθαρα...
Ήταν αρχές Απριλίου όταν είχατε διαβάσει την πρόθεση του Ομάρ να φύγει από τον Ολυμπιακό έχοντας ζητήσει να γίνει πράξη αυτή του η επιθυμία φέτος το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός έκτοτε δεν είχε πρόθεση να του σταθεί εμπόδιο μόνο που σε όλο αυτό το διάστημα τα... μηνύματα για την φυγή του Νορβηγού ήρθαν πολύ έντονα και από την πλευρά των Πειραιωτών.
Στην παρούσα φάση φαίνεται πως εφόσον έρθει μία πρόταση που να καλύπτει τον Ολυμπιακό για τον Ομάρ είτε από Αγγλία και είτε από αλλού τότε θα δώσει το ΟΚ για την μεταγραφή του. Έτσι και αλλιώς μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς στις ανάγκες του ρόστερ είχε θέσει σχεδόν εξαρχής και την απόκτηση ενός ακραίου μπακ (σ.σ. δείχνοντας πως έψαχνε κάτι το διαφορετικό) και ενώ το όνομα του Γκασπάρ κυριαρχεί εδώ και μέρες ως προς τα... θέλω του Ίβηρα τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα