Έρχονται αποχωρήσεις στη Λαμία

Έρχονται αποχωρήσεις στη Λαμία

bet365

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τη Λαμία και πλέον τίθενται προοδευτικά επί τάπητος θέματα που αφορούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τις αποχωρήσεις να έχουν προτεραιότητα.

Η ισοπαλία στην «AEL FC Arena» κόντρα στην ΑΕΛ (1-1) για την 30η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή σήμανε το τέλος της σεζόν για τη Λαμία. Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία, κερδίζοντας το πιο σημαντικό στοίχημα που έβαλε η διοίκηση, ο προπονητής Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες, στο ξεκίνημα μιας χρονιάς με πολλές δυσκολίες.

Πλέον άπαντες κοιτούν την επόμενη μέρα, με τις αποχωρήσεις παικτών που δεν ικανοποίησαν ή και απογοήτευσαν να προηγούνται, σε μια επιχείρηση «εκκαθάρισης» του ρόστερ.

Σκόραρε ο Αζάρ το πρώτο γκολ του αγώνα Τσέλσι - Λίβερπουλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Άστσεριτς (4 συμ), ο Βιτάλι Πριντέτα (3 συμ), ο Ντέιβιντ Άντρονικ (3 συμ), ο Σελίμ Μπεν Τζεμιά (5 συμ) και ο Εβγκέν Μπούντνικ (13 συμ) αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τον σύλλογο μέσα στη βδομάδα. Οι συγκεκριμένοι αποκτήθηκαν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, με εξαίρεση τον Ουκρανό φορ, δεν κατάφεραν να καθιερωθούν στις βασικές λύσεις του προπονητή.

Έτσι, η «φτωχή» συνεισφορά τούς φέρνει στην πόρτα της εξόδου, με τα «διαζύγια» να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες, πιθανότατα και ως το τέλος της εβδομάδας.

Εξάλλου, το συμβόλαιό του έχει λύσει εδώ και λίγες μέρες με τον σύλλογο και ο Βαγγέλης Πίτκας. Ο 34χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε ένα μόλις παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (27/1) και στο Κύπελλο, ξανά με την Ένωση (20/9/17). Μάλιστα, έχει δηλώσει συμμετοχή σε κάποια σεμινάρια προπονητών, που διαρκούν ως τα μέσα Μαΐου και θα πραγματοποιηθούν από την ΕΠΣ Σερρών, πόλη από την οποία κατάγεται.

Αναφορικά με το θέμα του Μπάμπη Τεννέ, θα υπάρξουν συζητήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου, για το μέλλον του στη Λαμία, με το τοπίο να είναι ακόμα «θολό» και λόγω των δηλώσεων περί αποχώρησης που έκανε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου την προηγούμενη εβομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα