«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στην Τούμπα! (vid)

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στην Τούμπα! (vid)

bet365

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας πριν την σέντρα του αγώνα με τον Πλατανιά.

Με συνθήματα όπως ««νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και πολύ ζεστό χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, που μισή ώρα πριν από την σέντρα του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

«67 βαθμούς με έναν αγώνα λιγότερο οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο», ανέφερε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που πρόβαλλε ένα video με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται στις κερκίδες του γηπέδου, με σαφή διάθεση από την πλευρά των οπαδών να χειροκροτήσουν και να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr από την είσοδο των παικτών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα