Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Λέτο, 304.000 ευρώ στον Κουτρουμπή

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Λέτο, 304.000 ευρώ στον Κουτρουμπή

Gazzetta team
Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Λέτο, 304.000 ευρώ στον Κουτρουμπή

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Λέτο, ενώ αντίθετα καλεί τους «πράσινους» να πληρώσουν 304.000 ευρώ στον Γιώργο Κουτρουμπή.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή MLADEN PETRIC.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των ( 304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα