Συνάντηση Μελισσανίδη-Original για το κύπελλο

Συνάντηση Μελισσανίδη-Original για το κύπελλο

Συνάντηση Μελισσανίδη-Original για το κύπελλο

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών, τονίζοντας τους ότι δε θα πρέπει να συμβεί τίποτα στον τελικό του κυπέλλου. Η απάντηση της ORIGINAL.

Η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και από εδώ και πέρα θέλει και το κύπελλο σαν κερασάκι στην τούρτα, αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον ΠΑΟΚ. Και με το κλίμα να έχει φορτιστεί επικίνδυνα από όλες αυτές τις... άναρθρες κραυγές επί σχεδόν δύο μήνες, στην Ενωση θέλουν να εξασφαλίσουν ότι αυτοί από την πλευρά τους θα είναι κύριοι στον τελικό και δε θα δώσουν το παραμικρό πάτημα σε κανέναν.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους της ORIGINAL21, τονίζοντας τους ότι δε θέλει να γίνει το παραμικρό. «Αυτός ο τελικός πρέπει να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απαιτώ από εσάς να μην γίνει το παραμικρό, να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα, να προστατεύσετε την ΑΕΚ και να είναι η συμπεριφορά σας άψογη όπως ήταν μέχρι σήμερα», ήταν αυτά που είπε ο «Τίγρης» στους οργανωμένους οπαδούς.

Οι οποίοι, από την πλευρά τους, τόνισαν τα εξής στο αφεντικό της ΑΕΚ: «Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δώσει και την ψυχή μας να προστατεύσουμε την ΑΕΚ, να χαίρεται ο κόσμος που έρχεται γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Το Ίδιο θα κάνουμε και τώρα! Να ξέρεις όμως πως Όταν τελειώσει το παιχνίδι και πάρουμε το νταμπλ στην Αθήνα θα γίνει η νύχτα μέρα την ώρα που οι άλλοι θα ψάχνουν δικαιολογίες στα πούλμαν της επιστροφής...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα