«Ρόμα, Σταντάρ Λιέγης και Παναθηναϊκός παρακολουθούσαν τον Στεργιάκη»

«Ρόμα, Σταντάρ Λιέγης και Παναθηναϊκός παρακολουθούσαν τον Στεργιάκη»

bet365

Ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία επισημαίνουν πως ο Στεργιάκης - που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας έχει κλείσει στον Ολυμπιακό - ήταν υπό παρακολούθηση από Παναθηναϊκό, Ρόμα και Σταντάρ Λιέγης.

«Οι Ρόμα, Σταντάρ Λιέγης και Παναθηναϊκός παρακολουθούσαν τον Στεργιάκη προτού κλείσει στον Ολυμπιακό, όμως δήλωσε ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας», ανέφεραν σχετικά ρεπορτάζ στην γειτονική Βουλγαρία. Ο πρόεδρος της ομάδας της Σλάβια Σόφιας, Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ - που σε δηλώσεις του στη Βουλγαρία ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον νεαρό κίπερ Στεργιάκη - είχε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα πως η Σταντάρ Λιέγης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης αλλά ότι ήθελε αρκετά τον πιτσιρικά κίπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα