Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει να πορευθεί δίχως Μποτία καιρό τώρα...

Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει να πορευθεί δίχως Μποτία καιρό τώρα...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει να πορευθεί δίχως Μποτία καιρό τώρα...

bet365

Στον Ολυμπιακό καιρό τώρα (σ.σ. πριν ακόμα μπει ο Γενάρης) είχαν καταλήξει πως δεν θα κρατούσαν τον Αλμπέρτο Μποτία και τη νέα χρονιά και πως θα πήγαιναν για τουλάχιστον 2 στόπερ για του χρόνου.
Από πλευράς Ολυμπιακού δεν ειπώθηκε το παραμικρό επίσημα ή ανεπίσημα για την πληροφορία για την παρουσία του agent του Μποτία στην Αθήνα. Του Μαριάνο Αγκιλάρ που είχε προγραμματίσει συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η πραγματικότητα είναι πως καιρό τώρα οι δύο πλευρές είχαν αισθητή απόσταση και διαφορά καθώς ο Ισπανός ζητούσε πολλά παραπάνω για να έκλεινε με νέο συμβόλαιο στον σύλλογο.
Χρήματα που και βάση της χρονιάς του δεν επρόκειτο να πάρει. Για τον Αλμπέρτο Μποτία τα πράγματα καιρό τώρα δεν ήταν θετικά ως προς τον Ολυμπιακό και ενώ το τελευταίο διάστημα τέθηκε και τελείως εκτός των βασικών πλάνων. Το συμβόλαιό του ως γνωστόν έφτασε στο τέλος του οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει κάτι. Όπως συνεχίζει να υφίσταται πως στο Λιμάνι έχουν αποφανθεί ότι θα πάνε για δύο στόπερ και με στόχευση να είναι για βασικοί, όπως για παράδειγμα ο Μολέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα