Κόντης: «Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη άποψη για το υλικό»

Κόντης: «Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη άποψη για το υλικό»

Δημήτρης Τομαράς
Κόντης: «Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη άποψη για το υλικό»

bet365

Ο Χρήστος Κόντης στην καθιερωμένη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για τα τελευταία ματς του Ολυμπιακού αλλά και την εικόνα που έχει αποκομίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Κόντης είπε στη NOVA για:
Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και τα προβλήματα: Είμαστε χωρίς προβλήματα. Είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι εκτός του τιμωρημένου Παπέ Σισέ. Η επέμβαση του Κούτρη πήγε πολύ καλά. Θα χρειαστεί το επόμενο δίμηνο για να είναι έτοιμος για την προετοιμασία. Θα έχει το χρόνο να επανέλθει. Το πρόβλημα το είχε για αρκετό καιρό μιας και μπαινόβγαινε ο ώμος του. Θεωρώ ότι μαζί με τον γιατρό πήρε την σωστή απόφαση.
Τις δυσκολίες στο ματς με τον Απόλλωνα: Το παιχνίδι αυτό ήταν λίγο ιδιαίτερο. Ήταν ένας αντίπαλος που πάλευε να σωθεί και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο καθώς θα αμυνόταν μαζικά. Αυτό που καταφέραμε απέναντι στην άμυνα αυτή ήταν κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό: να χάνονται ευκαιρίες. Αν έμπαινε ένα γκολ στην αρχή μπορεί να ήταν αλλιώς γιατί και οι παίκτες προσπαθούν να συνέλθουν από τα χαμένα ματς όλη την χρονιά και από βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Τότε τα πράγμτα θα ήταν διαφορετικά.
Τις διαφορές Απόλλωνα-Παναιτωλικού: Είναι λίγο διαφορετικές οι ομάδες. Ο Παναιτωλικός έχει αλλάξει με τον Δέλλα: δέχεται πιο δύσκολα γκολ αλλά δεν παίζει μαζική άμυνα όπως ο Απόλλωνας. Στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο να κλειστεί μια ομάδα, καθώς είναι μεγάλο γήπεδο και πάντα βρίσκεις χώρους. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι.
Το ότι βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός: Το γκολ αυτό ήταν γκολ συγκέντρωσης. Είναι κάτι που το συζητάμε συνέχεια. Στην καριέρα μου ως μεσοαμαυντικός το μηδέν ήταν το σημαντικότερο. Άρα αν τρως ένα τόσο εύκολο γκολ για τα επίπεδα του Ολυμπιακού κάπου υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει αυτό να το βελτιώσουμε. Δεν υπάρχει τώρα ο χρόνος αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε. Πρέπει εμείς να έχουμε τον έλεγχο και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος.
Τις χαμένες ευκαιρίες στη Ριζούπολη: Την εβδομάδα πριν τον Απόλλωνα, δουλέψαμε τόσο πολύ σε τελειώματα φάσεων, αλλά δε μπορώ να πω ότι τα παιδιά δε θέλανε. Απλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα και γι' αυτό είναι τόσο ωραίο το ποδόσφαιρο. Χάσαμε κάποια γκολ που λες ότι δεν χάνονται. Επίσης σε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν έχεις και τέσσερις φάσεις για πέναλτι, οι τρεις πεντακάθαρες είναι δύσκολο. Για μένα του Κούτρη ήταν πέναλτι και κόκκινη. Εμείς σαν Ολυμπιακός όμως πρέπει να δουλεύουμε για να αλλάζουμε τέτοιες καταστάσεις.
Την αναγκαιότητα κατάληψης της τρίτης θέσης: Η ξεκούραση των παικτών είναι σημαντική όπως και ο προγραμματισμός. Εμείς κυνηγάγαμε τη δεύτερη θέση αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο αυτό. Θέλουμε άρα την τρίτη θέση πάση θυσία και χρειαζόμαστε δύο νίκες ώστε να μπούμε στον τρίτο προκριματικό του Europa League και να κερδίσουμε δύο εβδομάδες ξεκούραση παραπάνω.
Τον Παναιτωλικό: Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες με εξαιρετικό ταλέντο μεσοεπιθετικά. Με παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ατομικά φάσσεις, όπως ο Ντίας, ο Ρόσα και ο Μοράρ. Πρέπει εμείς να έχουμε την κατοχή και να προσέχουμε τις αντεπιθέσεις.
Τον Βρουσάι: Νομίζω μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Μπορεί να... κλέβει λεπτά και να δείχνει στους προπονητές ότι είναι εδώ όπως κι άλλα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Για μένα είναι σημαντικό αυτίο να έρχονται τέτοια παιδιά από πίσω και να με προβληματίζουν για το ποιον θα βάλω κι ο Βρουσάι είναι ένα τέτοιο παιδί που μπορεί να κάνει την διαφορά.
Για τον Μαρτίνς: Ο καινούριος προπονητής βλέπει τα παιχνίδια και μπορεί να αξιολογήσει το υλικό. Εγώ μπορώ να του δώσω τη δική μου άποψη, αλλά νομίζω ότι το κάνει κι από μόνος του και μπορεί ήδη να έχει καλύτερη άποψη για το υλικό. Οι παίκτες ανεξαρτήτως προπονητή κάθε βδομάδα δίνουν ένα τεστ στον κόσμο, στον εαυτό τους και στους προπονητές ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν να προχωρήσουν και ότι αξίζουν να παίζουν. Αυτό ισχύει για όλους τους πάικτες σε όλο τον πλανήτη.
Τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ο κόσμος του Ολυμπιακού φέτος έχει απογοητευτεί: το αντιλαμβανόμαστε και ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στα δύο τελευταία ματς. Όλοι θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδειο Καραϊσκάκη, ούτε και εκτός έδρας μας αρέσει να παίζουμε χωρίς κόσμο. Ευελπιστώ του χρόνου να δούμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα