Στο Μόνταφον της Αυστρίας η προετοιμασία του Ατρόμητου (pics)

Στο Μόνταφον της Αυστρίας η προετοιμασία του Ατρόμητου (pics)

Gazzetta team
Στο Μόνταφον της Αυστρίας η προετοιμασία του Ατρόμητου (pics)

bet365

Στο προπονητικό κέντρο που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, κατέληξε ο Ατρόμητος...

Όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες, ο Ατρόμητος της νέας χρονιάς θα χτιστεί στην Αυστρία. Αυτό που απέμενε ήταν να βρεθεί και το προπονητικό κέντρο ανάμεσα σε αυτά που είχαν ξεχωρίσει ο Νταμίρ Κάναντι με τον Νίκο Λαζαρίδη.

Αυτό φαίνεται πως έγινε, με τον Ατρόμητο να προετοιμάζεται τελικά στο Μόνταφον της Αυστρίας. Στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, έχει προετοιμαστεί τρεις φορές η Εθνική Ισπανίας, η Εθνική Αυστρίας, ενώ έχει φιλοξενήσει κι αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως οι Ζενίτ, Έβερτον, Στουτγκάρδη, Βέρντερ Βρέμης και Λάτσιο.

Ο Νταμίρ Κάναντι θα έχει στη... διάθεσή του πέντε γήπεδα, καθώς τόσα διαθέτει το προπονητικό κέντρο και το ένα εξ αυτών έχει και 2.500 θέσεις. Επίσης, υπάρχουν εσωτερική πισίνα, σπα, σάουνες, τζακούζι, υδρομασάζ, γυμναστήριο και γυμναστήριο.

Η αποστολή του Ατρόμητου, αναμένεται να φιλοξενηθεί στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Λόβεν, όπως συμβαίνει με όλες τις αποστολές που προετοιμάζονται στο Μόνταφον. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ατρόμητος θα προετοιμαστεί του χρόνου στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο δείχνοντας πως θέλει να βάλει πραγματικές βάσεις ώστε να είναι έτοιμος ακόμα και για την ευρωπαϊκή του... υπέρβαση.

Το μόνο που απομένει ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ΠΑΕ, είναι να κλείσουν τα φιλικά προετοιμασίας, καθώς αυτό είναι και το πιο σημαντικό για τους Περιστεριώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα