«Είμαστε υπόχρεοι στον Ολυμπιακό και στον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Είμαστε υπόχρεοι στον Ολυμπιακό και στον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη»

Gazzetta team
«Είμαστε υπόχρεοι στον Ολυμπιακό και στον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη»

bet365

Μήνυμα στήριξης προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από τη σχολή Ολυμπιακού στο Λαγονήσι.

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Σχολής Λαγονήσι:

«Θεωρούμε τεράστια τιμή που είμαστε μέλη του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού. Είναι τιμή γιατί τα παιδιά μας φορούν την φανέλα με τον Έφηβο και γιατί εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό στο Λαγονήσι και στην γύρω περιοχή.

Πριν φτάσουμε σ’ αυτή την συνεργασία, που ήταν όνειρο ζωής για εμάς, πειραματιστήκαμε αρκετά αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Ολυμπιακός όμως μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε. Να φτάσουμε ψηλά. Να ονειρευτούμε και να φτάσουμε στην κορυφή.

Είμαστε υπόχρεοι στον Ολυμπιακό και στον Ηγέτη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα έχει κάνει και για όσα θα κάνει για εμάς. Με τον κ. Μαρινάκη ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ρότα και έχει ανέβει επίπεδο. Όσο και να προσπαθούν να τον χτυπήσουν, με διάφορα μέσα, αυτός θα είναι εκεί ψηλά και θα έχει όλους εμάς στον αφρό!

Σχολή Λαγονήσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα