Ξανάρχονται οι Κινέζοι για Σεμπά και Πάρντο!

Ξανάρχονται οι Κινέζοι για Σεμπά και Πάρντο!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανάρχονται οι Κινέζοι για Σεμπά και Πάρντο!

bet365

Οι Κινέζοι επανέρχονται για τις περιπτώσεις των Σεμπά και Φελίπε Πάρντο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Πέντε εκατομμύρια ευρώ είχε ζητήσει τον Γενάρη ο Ολυμπιακός για τον καθέναν.

Τον περασμένο Γενάρη ο Ολυμπιακός είχε δεχθεί κρούσεις από την Κίνα και για τον Σεμπά και για τον Φελίπε Πάρντο. Για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ μάλιστα είχε σχεδόν δώσει τα χέρια για ποσό 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξε ο σχεδιασμός των Κινέζων και αντί για εξτρέμ πήραν φορ.

Τώρα φαίνεται πως η κινέζικη αγορά θα ασχοληθεί ξανά με δύο εξτρέμ που παραμένουν... φευγάτοι από το Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός τουλάχιστον για τον Γενάρη είχε ορίσει ως ποσό παραχώρησης με κανονική μεταγραφή τα 5 εκατ. ευρώ. Δεν αποκλείεται να προκύψουν άμεσα νέες κρούσεις από την μεγάλη αυτή αγορά και για τον Σεμπά αλλά και για τον Πάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα