«Μέτρησε ποιός φίλος της Κυβέρνησης έκλεισε τελευταίος την πόρτα»

Δημήτρης Τομαράς
«Μέτρησε ποιός φίλος της Κυβέρνησης έκλεισε τελευταίος την πόρτα»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μετέφερε θέση της ομάδας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της Εφέσεων αλλά και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης αλλά και των FIFA / UEFA και ΕΠΟ.
Πιο αναλυτικά το ποστάρισμά του, που αποτελεί θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά και την σημερινή απόφαση της Εφέσεων για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:
Οι διεθνείς Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA θα πρέπει να καμαρώνουν για την κατάντια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και για όσα επέτρεψαν να συμβούν απο τους επικίνδυνους της Κυβέρνησης (που είχαν όνειρο να κάνουν το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικό και όπως πάνε θα τα καταφέρουν) και τους στημένους και εντεταλμένους σε ΚΕΔ και ΕΠΟ. Η εξυγίανση σύμφωνα με την διαλυμένη πλέον «Συμμαχία» των «3» έγινε αρρώστια και η εξομάλυνση σύμφωνα με την κυβέρνηση, έγινε εκτροπή και ανωμαλία. Πρέπει να καμαρώνουν για τους διαιτητές καρμανιόλες που σημάδεψαν το Πρωτάθλημα, πρέπει να καμαρώνουν που η βαθμολογία κρίθηκε μέσα στις αίθουσες της ΕΠΟ και με αποφάσεις δικαστών που έκαναν... μήνες για να βγούν.
Ένα τσίρκο στο οποίο δεν έχουν πια νόημα ούτε η αλήθεια, ούτε τα βίντεο που απεικονίζουν την πραγματικότητα. Αρκεί να ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ο Ολυμπιακός για να χαίρονται οι επικίνδυνοι που κυβερνούν και οι φίλοι τους. Για την σημερινή απόφαση που δίνει το Χάρτινο Πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο. Ούτε μας αφορά αν κάποιος μετά απο 25, 35 ή 250 χρόνια πήρε Πρωτάθλημα, αφού εμάς μας απαγόρευσαν με... νομοθετικό διάταγμα να το διεκδικήσουμε. Προφανώς, για την απόφαση αυτή μέτρησε ποιός απο τους δυο φίλους της Κυβέρνησης... έκλεισε τελευταίος την πόρτα, φεύγοντας απο τα Κυβερνητικά γραφεία...
ΥΓ.: Το συγκεκριμένο post δεν μιλάει για ποδόσφαιρο (οπότε μην αρχίσετε να γράφετε για το πως πρέπει να είναι η ομάδα του χρόνου) αλλά για το ΠΑΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Και μέχρι και οι τυφλοί έχουν δεί πλέον ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ το ΠΑΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα