Πρώτα οι δανεικοί, μετά όλοι οι άλλοι στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Πρώτα οι δανεικοί, μετά όλοι οι άλλοι στον Ατρόμητο

bet365

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στον Ατρόμητο ξεκινάει, με τους Περιστεριώτες να έχουν σε πρώτο πλάνο τους δανεικούς και να αρχίζουν σύντομα τις επαφές με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Ατρόμητο φτάνει προς το τέλος της. Οι Περιστεριώτες, το καλοκαίρι επιστρέφουν στην Ευρώπη με στόχο να πετύχουν αυτό που δεν έχουν καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα, την παρθενική τους παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ένας στόχος αρκετά υψηλός και παράλληλα δύσκολος και για τον λόγο αυτό ήδη η διοίκηση έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω στην ομάδα που θα προσπαθήσει να στείλει τον Ατρόμητο στους ομίλους. Με εξαίρεση την περίπτωση του Γαρουφαλιά, η μεταγραφή του οποίου έχει ολοκληρωθεί, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή παρά μόνο κάποιοι στόχοι που παρακολουθούνται.

Αυτό γιατί, στον Ατρόμητο έχουν αποφασίσει να δώσουν μεγάλη βάση στις περιπτώσεις των δανεικών. Στο Περιστέρι, θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τόσο τον Ρισβάνη όσο και τον Χατζηισαΐα. Για τον Ουάρντα δεν γίνεται καν λόγος, μιας και ο Αιγύπτιος θα αποχωρήσει σίγουρα, ενώ ο Γιαννούλης έχει διετή δανεισμό και ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει την ρήτρα ώστε να τον πάρει πίσω από τώρα.

Έτσι λοιπόν, η προσοχή πέφτει πάνω στους δύο αμυντικούς. Ακόμα δεν έχει υπάρξει επαφή ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τον ΠΑΟΚ καθώς κι αυτές οι δύο ομάδες έχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά μέτωπα στην τρέχουσα σεζόν... Στο Περιστέρι περιμένουν κι ελπίζουν πως θα καταφέρουν με κάποιο τρόπο να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Σε αυτό θεωρούν πως θα βοηθήσει και οι επιθυμία των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Ατρόμητο, αλλά φυσικά κι αυτοί περιμένουν να δουν ποια θα είναι τα δεδομένα και για τους ίδιους στις ομάδες τους τη νέα χρονιά.

Σε ό,τι αφορά τώρα την περίπτωση του Γιαννιώτη. Έχουμε πει πολλές φορές πως ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα με την οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να τον πάρει πίσω, ωστόσο για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση από τους «ερυθρόλευκους», κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να γίνει τους επόμενους μήνες και κυρίως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα