Γαλαριώτης: «Να ζήσουμε όλοι μαζί το ευρωπαϊκό όνειρο»

Γαλαριώτης: «Να ζήσουμε όλοι μαζί το ευρωπαϊκό όνειρο»

Νίκος Μαρούδας
Γαλαριώτης: «Να ζήσουμε όλοι μαζί το ευρωπαϊκό όνειρο»

bet365

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, με ποστάρισμά του στο facebook αναφέρθηκε στην τρομερή χρονιά του Ατρόμητου και την έξοδο στην Ευρώπη και στον κόσμο της ομάδας που στήριξε όλη τη χρονιά αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μια πολύ όμορφη χρονιά ολοκληρώνεται σε δυο εβδομάδες και η ομάδα μας πανηγυρίζει εδώ και μέρες την έξοδο της στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η φετινή σεζόν χάρισε μοναδικές στιγμές στον κόσμο της ομάδας και έδειξε στην πράξη σε όλο το φίλαθλο κόσμο της χώρας ότι ο Ατρόμητος έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο εντός και εκτός Περιστερίου. Σε αυτή την εξαιρετική παρουσία, σπουδαίο ρόλο έπαιξε και ο κόσμος που μας στήριξε σε κάθε γήπεδο που παίξαμε τη φετινή χρόνια. Το ευρωπαϊκό όνειρο έχει επιστρέψει για τα καλά στο Περιστέρι και ευχόμαστε να το ζήσουμε όλοι μαζί υποστηρίζοντας το Αστέρι ακόμα πιο δυναμικά!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα