Πρόβλημα με Πίτι και Μπλάζιτς, προπονήθηκε κανονικά ο Όμο

Δημήτρης Ρούσσος
Πρόβλημα με Πίτι και Μπλάζιτς, προπονήθηκε κανονικά ο Όμο

bet365

Η Λαμία επέστρεψε στη βάση της, μετά την ήττα στο Αγρίνιο, με όσους έπαιξαν να κάνουν αποφόρτιση και την επιστροφή του Σουλεϊμάν Όμο στο πρόγραμμα να «φτιάχνει» το κλίμα.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Τζένοα - Βερόνα, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στις τάξεις των Φθιωτών η προσοχή παραμένει τεταμένη, ενόψει της συνέχειας της Superleague Σουρωτή και των δυο τελευταίων αγωνιστικών. Η ήττα από τον Παναιτωλικό (1-0) στο Αγρίνιο κρατάει στην «τσίτα» τους «κυανόλευκους», που ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι 26 βαθμοί που έχουν τους δίνουν ένα προβάδισμα απέναντι στην Κέρκυρα (21), αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Τη Δευτέρα η προπόνηση περιλάμβανε κακά και καλά νέα για τον Μπάμπη Τεννέ, που είδε τους Πίτι και Μπλάζιτς να αποκομίζουν πρόβλημα από τον αγώνα με τα «καναρίνια» και να μην ακολουθούν το πρόγραμμα αποφόρτισης, στο οποίο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν κανονικά την Κυριακή. Για τους δυο παίκτες θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης την Τρίτη.

Εξάλλου, εκτός έμεινε και ο Βάντερσον, αυτή τη φορά λόγω ίωσης, ενώ ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει οι πόνοι στον οπίσθιο μηριαίο, που τον κράτησαν εκτός αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Κατά τα λοιπά, όσοι δεν έπαιξαν έκαναν ασκήσεις, ενώ το θετικό ήταν η επιστροφή του Σουλεϊμάν Όμο στις προπονήσεις μετά από 20 μέρες.

Για την Τρίτη (24/4) έχει προγραμματιστεί ρεπό, με τους παίκτες της Λαμίας να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα