Μόνο ο ΠΑΟΚ 20 νίκες, 64 βαθμούς και τόσα ματς χωρίς κόσμο!

Μόνο ο ΠΑΟΚ 20 νίκες, 64 βαθμούς και τόσα ματς χωρίς κόσμο!

Μόνο ο ΠΑΟΚ 20 νίκες, 64 βαθμούς και τόσα ματς χωρίς κόσμο!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, σημειώνει πολλές λεπτομέρειες του αγώνα με την Ξάνθη και καταγράψει πολλά άλλα στοιχεία του μαραθωνίου.

Τζένοα - Βερόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα. Ο πρωτοπόρος της κανονικής βαθμολογίας κέρδισε και την πολύ δυνατή Ξάνθη, έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπρεπε να γυρίσει ένα τέτοιο ματς χωρίς να έχει κόσμο στο πλευρό του.

Χθες στην Τούμπα… κάτι δεν πήγαινε καλά από την αρχή! Η καλύτερη και με διαφορά σε επίπεδο και απόδοση ομάδα του πρωταθλήματος, δεν «πατούσε» καλά. Δεν θα απολογηθεί γι’ αυτό ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του. Δεν είναι δυνατόν εδώ και τόσους μήνες να παίζουν στα κόκκινα…

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε χθες τον Πέλκα που ενώνει τέλεια κέντρο και επίθεση και μετράει διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ.

Δεν έπαιζε και ο Μάτος που ως μπακ είναι… μισή ομάδα μόνος του.

Ξαφνικά έλειψε και ο Μακ που ήταν καλά στα τελευταία παιχνίδια.

Απέναντι ήταν μία ομάδα πραγματικά καλή (το έχει δείξει σε όλα σχεδόν τα ματς εκτός ίσως από εκείνο το 4-0 με τα γκολ του Βράνιες στο ΟΑΚΑ) που είχε και έχει ισχυρό κίνητρο.

Η Ξάνθη προηγήθηκε στη μοναδική καλή στιγμή που έβγαλε μετά το λάθος Κρέσπο-Πασχαλάκη και το «πράγμα» έγινε πιο δύσκολο αφού στο γήπεδο δεν είχε και κόσμο για να «σπρώξει» την ομάδα του Λουτσέσκου.

Όλα αυτά στην αρχή, γιατί μετά το 20-25 γύρισε το κουμπί και είδαμε μπαλάρα γι’ άλλη μία φορά.

Σε ένα δύσκολο και σχετικά μέτριο βράδυ ο ΠΑΟΚ τελείωσε έναν αγώνα με τη Ξάνθη έχοντας 17 τελικές! Μέσα σε αυτές δύο γκολ, δύο δοκάρια και τρεις-τέσσερις ακόμη χαμένες ευκαιρίες μέσα από την μικρή περιοχή του αντιπάλου! Ο οποίος αντίπαλος δεν έκανε άλλη φάση και στο τέλος απλά χάρηκε (όπως είπε ο Ράσταβατς) που η ομάδα του κόντραρε τον ΠΑΟΚ, κάτι που σπάνια έγινε φέτος από ομάδες στην Τούμπα!! (Όσες κατέβηκαν και έπαιξαν τέλος πάντων…)

Στο παιχνίδι είχαμε μερικά ποδοσφαιρικά παράδοξα με παίκτες

Ο Μαουρίσιο φάνηκε για 15-20 λεπτά.

Ο Πρίγιοβιτς ήταν τέλειος σε συνεργασίες εκτός περιοχής, αλλά παρών μόνο σε 1-2 καλές τελικές προσπάθειες! (Εντελώς ανάποδα δηλαδή από όλη τη χρονιά).

Ο Κάμπος για 30 λεπτά πήγαινε… παραπατώντας λόγω χτυπήματος!

Ο Μπίσεσβαρ με τα μαγικά του έβαλε ένα… μαγικό γκολ που μάλλον δεν ήθελε.

Ο Κουλούρης ακούμπησε πρώτη φορά τη μπάλα με το που μπήκε και σκόραρε.

Κάνιας και Κρέσπο έδειξαν και χθες, ότι ο ΠΑΟΚ φεύγει από το δικό τους επίπεδο και αυτοί πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον ακολουθήσουν…

Μετά από όλα αυτά πάμε να θυμηθούμε τι έχει πετύχει μόνο αυτή η ομάδα μέχρι στιγμής στο Ελληνικό πρωτάθλημα:

- Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει 64 βαθμούς στο πρωτάθλημα

- Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει 20 νίκες!

- Μόνο αυτή η ομάδα διατηρεί το απόλυτο στην έδρα της με 13 νίκες σε 13 παιχνίδια. (Το 14ο δεν έγινε μια και έτσι επέλεξε ο Ολυμπιακός που κάθε εβδομάδα με τις εμφανίσεις του δικαιολογεί και αυτή την απόφαση).

- Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει φθάσει στο +37 στη διαφορά τερμάτων.

- Και φυσικά μόνο ο ΠΑΟΚ τα έχει πετύχει όλα αυτά έχοντας δώσει δέκα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. (Τα οκτώ στο πρωτάθλημα).

- Για να μην πάμε στο ότι μόνο αυτή η ομάδα του Λουτσέσκου θα μπορούσε να ξεπεράσει τα δύο σοκ από τις αφαιρέσεις βαθμών και να επιστρέψει, κερδίζοντας τα παιχνίδια της που της δίνουν αυτούς τους βαθμούς.

Με αυτά και αυτά (και με πολλά άλλα) ο ΠΑΟΚ δικαιολογεί το ότι είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα, κάτι που προφανώς πρέπει να το δείξει και με Παναθηναϊκό, Πλατανιά, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου.

* «Μπήκαν οι Μάο-Μάο και οι ανθρωποφάγοι και διέκοψαν το παιχνίδι…» υποστήριξε χθες ο Μελισσανίδης πριν εκστομίσει το… «ας τολμήσουν», προς τους δικαστές που περιμένουμε να αποφασίσουν για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Μάο-Μάο δεν χαρακτήρισε ΠΟΤΕ όσους το 2013 μπήκαν στο ματς με το Πανθρακικό και έριξαν την ΑΕΚ στις χαμηλές κατηγορίες. Γιατί άραγε; Εκείνοι αν δεν ήταν Μάο-Μάο, τι ήταν και τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν εκείνο το βράδυ;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.