Η «επόμενη ημέρα» στον πάγκο του Απόλλωνα

Γιώργος Ντυμένος
Η «επόμενη ημέρα» στον πάγκο του Απόλλωνα

bet365

Ο Παράσχος δεν αναμένεται να συνεχίσει στη Ριζούπολη και εκτός από την περίπτωση Χάβου, στο «κάδρο» μπαίνει και εκείνη του Πετράκη
H «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε χθες στον στόχο της παραμονής και είναι λογικό πλέον να σχεδιάζεται επί χάρτου η επόμενη ημέρα. Με πρωταρχικό μέλημα να αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι στον πάγκο της,
Ας προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε μαζί το κουβάρι των γεγονότων και να δούμε τι συμβαίνει στη Ριζούπολη. Οπου εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Γιώργος Παράσχος δεν θα συνεχίσει, όπως σας έχουμε γράψει εδώ και λίγες μέρες. Αυτό όμως δεν είναι «πυρηνική επιστήμη» ή ανακάλυψε κάποιος την Αμερική.
Η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών έχει εξάμηνη διάρκεια. Πάπαλα. Ο έμπειρος κόουτς έχει πολλές συμπάθειες στον Απόλλωνα, το έργο του κρίνεται άκρως πετυχημένο, το ήθος του αδιαπραγμάτευτο και ξεκάθαρο, ενώ είχε και μια χαρά συνεργασία με τη διοίκηση. Η οποία από την πλευρά της παρείχε σε εκείνον ότι χρειάστηκε. Απλά στο φινάλε της σεζόν θα «χωρίσουν». Χωρίς πώς και γιατί. Σίγουρα θα γίνει σχετική κουβέντα, αλλά δύσκολα θα αλλάξει κάτι.
Πάμε λοιπόν στην επόμενη ημέρα. Και τι δεν έχει ακουστεί. Οπως για παράδειγμα πως υπάρχει συμφωνία με τον Μάκη Χάβο. Σε ποιο καφενείο πέριξ του γηπέδου έδωσαν οι δύο πλευρές τα χέρια; Αλλο το βρίσκεται στη λίστα – και λογικά, αφού πρόκειται για έναν προπονητή που ξέρει καλά την κατηγορία – άλλο πάμε, βουρ, τον κλείσαμε. Ούτε κουβέντα. Το gazzetta.gr, επίσης, σας το έχει γράψει και μπορεί να σας το υπογράψει. Σε κάνα μήνα μπορεί και να γίνει. Αλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Για τώρα μιλάμε. Αλλωστε θα σας πούμε και ένα μυστικό, για να καταλάβετε τι και πως. Ο Παράσχος και ο Χάβος έχουν πολύ καλές προσωπικές σχέσεις και μάλιστα ο πρώτος είχε παίκτη τον δεύτερο στον Ακράτητο. Τώρα θα τις χαλάσουν;
Αλλωστε ο 48χρονος δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται. Κρατήστε ακόμη ένα όνομα. Εκείνο του Γιάννη Πετράκη. Οσο καιρό δεν ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ, τόσο θα «στριφογυρίζει» στο μυαλό των Απολλωνιστών. Με προοπτική να του παραδώσουν τα... κλειδιά του μαγαζιού. Προγνωστικά για το μέλλον δεν μπορούν να γίνουν. Αλλωστε Πυθία δεν είμαστε και προπαντός, επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι «τελειωμένο». Ουτε καν προχωρημένο. Μόνο εκτιμήσεις. Και αυτές φέρνουν τον Παράσχο να έχει μία ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΗ αποχώρηση από τον Απόλλωνα (όπως άλλωστε προέβλεπε το αρχικό πλάνο) και μετά τα ονόματα των Πετράκη, Χάβου να περνάνε σε πρώτο πλάνο. Με αλφαβητική σειρά και με γνώμονα τα δεδομένα που σας μεταφέραμε.
Τώρα, δεν υπάρχει ούτε κουβέντα, ούτε συμφωνία, ούτε υπογραφές, ούτε... τίποτα. Αυτά για να μην γίνονται... παρεξηγήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα