Tα... θριαμβευτικά video με την λήξη!

Tα... θριαμβευτικά video με την λήξη!

Βασίλης Τσίγκας
Tα... θριαμβευτικά video με την λήξη!

bet365

Η λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ έφερε τους παίκτες της ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου να πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους οπαδούς της να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς! Δείτε τα βίντεο του gazzetta.gr.

H Ένωση γιόρτασε κατάλληλα τη... φιέστα που στήθηκε στο ΟΑΚΑ από 60.000 οπαδούς της, κάνοντας όσα έπρεπε για να νικήσει τον Λεβαδειακό (2-0), που σηματοδότησε τον τερματισμό 24 χρόνων αναμονής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας!

Με τη λήξη του αγώνα, οι κερκίδες πήραν «φωτιά» και οι φίλοι της γιόρτασαν την επιτυχία της ομάδας τους, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς κι αποθεώνοντας τους πρωταγωνιστές!

Με το «We are the champions» να δονεί την ατμόσφαιρα, οι «κιτρινόμαυροι» γιόρτασαν την επιτυχία τους, ανεβάζοντας τα ντεσιμπέλ και χειροκροτώντας τον κόσμο με τη σειρά τους!

Δείτε τα βίντεο που μετέδωσε live στο Facebook το gazzetta.gr:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα