Χωρίς Μακ και με «4-2-3-1» ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Μακ και με «4-2-3-1» ο ΠΑΟΚ

bet365

Η ίωση που τον ταλαιπωρεί από το Σάββατο (21/4) έθεσε νοκ άουτ τον Ρόμπερτ Μακ, στη θέση του μπήκε ο νεαρός Σταθόπουλος στη 18αδα, ενώ υπάρχουν κι άλλες απουσίες για τον Λουτσέσκου.

Με σύστημα «4-2-3-1», παρατάσσει τον Δικέφαλο ο Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στην Ξάνθη. Τελικά, ο Ρόμπερτ Μακ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπωρούσε από το Σάββατο (21/4) και αποκλείστηκε από την αποστολή, στη θέση του συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Αντώνης Σταθόπουλος.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η απουσία του Μακ ήρθε να προστεθεί σ’ αυτές των Μάτος, Πέλκα (τιμωρημένοι), Μουλέν, Μιχόγεβιτς (τραυματίες).

Ο Λουτσέσκου επέλεξε μια ενδεκάδα που αποτελείται:

Κάτω από τα δοκάρια, ο Πασχαλάκης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βαρέλα και Κρέσπο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βιεϊρίνια, στο αριστερό ο Αζεβέδο, Κάνιας και Μαουρίσιο τα δυο αμυντικά χαφ στον χώρο του κέντρου.

Στις πτέρυγες δεξιά ο Κάμπος και αριστερά ο Λημνιός, με τον Ελ Καντουρί σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα