Ανοικτές όλες οι θύρες στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Λεβαδειακός!

Gazzetta team
Ανοικτές όλες οι θύρες στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Λεβαδειακός!

bet365

Και τις τελευταίες θύρες που έμεναν κλειστές άνοιξε το πρωί της Κυριακής η ΠΑΕ ΑΕΚ για να εξυπηρετήσει τους φίλους της ομάδας που θα γεμίσουν σήμερα το ΟΑΚΑ για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Το sold out είναι... δεδομένο στο ΑΕΚ – Λεβαδειακός με τους φίλους της Ένωσης να ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν τον τίτλο μετά από 24 χρόνια!

Πλέον έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα για το σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ανοίγει και τις τελευταίες θύρες που έμεναν κλειστές, κάτι που σημαίνει ότι το στάδιο θα είναι κατάμεστο! Εισιτήρια είναι διαθέσιμα και στις θύρες 31 και 33 με τιμές στα 10 και στα 15 ευρώ.

Γιουβέντους - Νάπολι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ινσίνιε σημειώσει το 1ο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό σημαίνει πως οι θύρες για τις οποίες μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήριο πλέον είναι οι 31 και 33 που άνοιξαν σήμερα και οι 32 και 34, οι οποίες είχαν ανοίξει από το πρωί του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα