Πιενγκοπονσάντ: «Καμία συμφωνία, ο Αλαφούζος σιωπά για τα χρέη»!

Πιενγκοπονσάντ: «Καμία συμφωνία, ο Αλαφούζος σιωπά για τα χρέη»!

Νίκος Αθανασίου
Πιενγκοπονσάντ: «Καμία συμφωνία, ο Αλαφούζος σιωπά για τα χρέη»!

bet365

Ο Παϊρόι Πιενγκοποσάντ επί της ουσίας... άδειασε την ανακοίνωση συμφωνίας του Γιάννη Αλαφούζου και προέταξε το θέμα των χρεών που πρέπει να καλύψει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

To βράδυ του Σαββάτου διαβάσατε στο gazzetta.gr για τα όσα έλεγαν στο περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία σχετικά με την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου και λίγη ώρα αργότερα η επίσημη θέση του Παϊρόι Πιενγκοπονσάντ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ αλλά και την ξεκάθαρη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές! Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων πως « δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη διεθνή αγορά πρόταση καλύτερη ή και εφάμιλλη αυτής της Pan Asia Investments».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της πλευράς του Ταϊλανδού επιχειρηματία:

«Προς όλους τους Φίλους και τους Φίλαθλους του Παναθηναϊκού,

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων και μετά την επιστολή που λάβαμε από τον κ. Αλαφούζο θέλουμε άμεσα και με δημόσιο τρόπο να αποκαταστήσουμε την αλήθεια διότι το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να καθοριστεί από επικοινωνιακά παιχνίδια και άδηλες στοχεύσεις.

Η πρόταση εξαγοράς για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επισήμως κατατεθεί στις 28 Μαρτίου στον κ. Αλαφούζo και ήταν απολύτως σαφής. Περιλαμβάνει επένδυση για μερική αποπληρωμή χρεών και επένδυση κεφαλαίου 20 εκατομμυρίων ευρώ. Σε μια ομάδα που με κεφάλαιο 20 εκατομμυρίων και χωρίς βάρη θα έδινε και πάλι τον αγώνα της για την κατάκτηση Εθνικών και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Προέβλεπε να καταβάλλουμε 13 εκατομμύρια ευρώ για χρέη σε εφορία και δημόσιο, 7 εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί, 7 εκατομμύρια που είναι δεσμευμένα από τη τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω ενός δανείου που «ανακυκλώνεται» από τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ μέσω της NOVA και την άμεση επένδυση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας από το κονσόρτσιουμ. Πρόταση που ασφαλώς είναι παγκοίνως γνωστή πλέον.

Ο κος Αλαφούζος ισχυρίζεται ότι αποδέχτηκε. Πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την πρότασή μας, επέλεξε το απόγευμα του Σαββάτου για να απαντήσει ότι αποδέχεται πλην όμως όχι την δική μας πρόταση. Διότι σιωπά ως προς τα υπόλοιπα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα οποία έχει δεσμευτεί τόσο σε εμάς όσο και δημοσίως. Χρέη που διατεινόταν ότι τα αναλαμβάνει. Συνεπώς λογικό είναι κανείς να αναρωτιέται για τη σκοπιμότητα της επιστολής Αλαφούζου.

Είναι σαφές ότι ο κος Πιενγκμπονγκσάντ στοχεύει στην εξυγίανση και στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει κανένα προσωπικό συμφέρον απ΄ όπου κι αν προέρχεται. Είναι επίσης σαφές ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη διεθνή αγορά πρόταση καλύτερη ή και εφάμιλλη αυτής της Pan Asia Investments. Είναι όμως ώρα για κρίσιμες αποφάσεις. Είναι ώρα να κατανοήσουν οι επαΐοντες ότι στο μέλλον του Παναθηναϊκού δεν χωρούν επικοινωνιακά παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα